Den bästa fredagen!

Godmorgon mina vänner.
Idag känner jag på mig att det kommer att bli den bästa fredagen på väldigt länge.
 
Dock får jag mig en liten chock när jag vaknat och sitter och äter frukost, och ser att de snöar utanför fönstret, nu när vårkänslorna börjat spira, men å andra sidan så är det så här varje år iosf.
 
Igår gjorde jag ett ryck på jobbet och gjorde en fruktsallad med all frukt som vi hade. Det har blivit lite väl mycket nu när hela beställningscentralen flyttat till Sumpan, och det blev väldigt uppskattat.
Dessutom bakade jag en banankaka nr jag kom hem, efter önskemål, så idag tar jag bilen till jobbet.
Vi ska iväg på 5 olika möten, ärenden i jobbet så då behöver vi bil, och så är det skönt att slitta bära kakan på tunnelbanan.
Mums vad gott det var.
 
Mums vad gott det blir....
 
Ikväll ska vi ha en AW på Råshaga i Solna, där de har fredagsmiddag för 25:- mellan kl 18-19, och vi är nu 19 st som ska gå dit, och 14 som klickat i kanske. VI är nu 380 medlemmar i gruppen, men det är alltid lika segt att få folk att klicka  enbart JA eller NEJ.
Jag förstår inte att man har sin kanske markering till sista dagen, trots alla påtryckningar om att vi behöver veta hur många som kommer då vi i många fall måste boka bord. Det är väldigt respektlöst tycker jag!
 
Nåja....idag hoppas jag på att få besked om han som tittade på min lägenhet i onsdags får godkänt av banken och kan köpa den, isf slipper jag ha öppen visning på söndag och måndag, och det vore så skönt.
 
Ha en underbar fredag....för jag tror att detta kommer bli den bästa fredagen på väldigt länge.:-)
 
På takterrassen igår på lunchen.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0