Underbara ....jobbiga vår!

Nu måste jag börja inhandla allergimediciner inför den kommande pollenallergin.
Jag hörde på TV:n igår att det riskerar att bli en pollensxplosion, dock så kommer björken att vara måttliga doser, och det är den som är värst för mig.
 
Igår tog vi en promenad i solen på lunchen igen i Vinterviken, och det är så vackert där och skönt att komma ut och få frisk luft en stund mitt på dagen.
 
Igår hade min mäklare en förhandsvisning på min lägenhet, och spekulanten skulle kolla med banken idag , så håll tummarna att han vill betala det pris jag vill ha, så att jag slipper ha öppen visning i helgen, det vore så skönt att kunna avsluta försäljningen och bara fokusera på mitt nya och flytten.
 
Ingela och jag var och tittade på mitt nya hus igår och snokade in genom fönstret i sovrummet på den som låg längst ner, och jag bara lääääääängtar tills jag får flytta in och få sitta på den stora härliga balkongen.
Vi mötte även Linda och Nicole på vägen hem och så köpte vi med oss thaimat och åt hos mig.
 
idag har jag även bestämt mig för att gå ne ri vikt igen, jag ställde mig på vågen och jag gått upp ca häften av det som jag gick ner i höstas, dvs 3-4 kg, så det är bäst att ta tag i det nu igen., och så vill jag omma igång med träning, men jag har bara uíngen ork att ta tag i det just nu, tror att jag har lite för mycket runt omkring mig för tillfället.
Så här såg det ut på mitt skrivbord igår när jag kom tillbaka från toaletten... Jag tror att mina kollegor vill ha banankaka,  t.o.m. VD;n hade varit in och frågat efter den "berömda" banankakan som han hört rykten om.
Vi har fått lite för många fruktkorgar sedan våran beställningscentral flyttat från huset.
 
Jag fick ett sms från min gamla chef som undrade om jag ville jobba extra lö påsksfton den 26 mars, och det var roligt att han frågade, men jag kan tyvärr inte denna gång, annars skule det vara kul att hoppa in då och då bara för att hålla fotot vid liv.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0