AW med radiointervju!

Igår hade vi en sim vanligt jätte trevlig AW på Arnest uteservering och vi blev intervjuade och inspelade av Sveriges Radio P1 om våran grupp och hur det är att vara singel. På söndag ska Siri göra en intervju om mig om hur det är att vara en lycklig singel.
 
Se hennes text nedan:

Repotage om singlar P1 "Kropp och Själ"
Såhär ser alltså upplägget ut. Vi på Kropp och Själ ska göra ett program som heter "Singel-bättre för hälsan" som bygger på nya amerikanska studier som visar att singlar ofta lever ett rikare liv, stressar mindre och mår bättre. Jag ska alltså göra en intervju med en person som på något vis representerar detta. Jag är såklart inte på jakt efter en super människa utan en singel som helt enkelt är nöjd och glad med sin tillvaro, och med att vara singel, och som kan berätta om detta och om sitt liv. Det ska vara ett positivt porträtt men också med ett djup.

Det kan vara en man eller kvinna, dock helst utan barn. Ålderspannet är mellan 35-55. Intervjun ska göras någon gång under denna vecka, och jag är mycket flexibel med tider. Kan både kvällstid och även under helgen.

Programmet sänds den 20:e September kl 10 i P1.

Hennes chef ändrade sig dock och tyckte att hon skulle intervjua mig, har ju trots allt vuxna barn och allt annat stämmer ju in på mig, dvs jag älskar mitt liv och är lycklig singel.

 
 
Vi blev ett stort gäng på ca 17-18 personer totalt.
 
Jättekul med så mycket positiv reklam om min Facebook grupp ! Hon hade hittat oss genom en av artiklarna som skrivits om oss i tidningarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0