Skitdag!

Vilken jäkla skitdag! Det började med att det tog mig en halvtimme att komma ut från mitt område igår pga vägarbeten mitt i morgonrusningen, sedan stod jag ensam på mässan från kl.10-15.30, utan en droppe att dricka fram till lunch då jag lämnade montern en stund, dyr och jäkligt dålig mat( endast 2 dåliga alternativ), godisskålen var tom när jag kom tillbaka, otrevliga människor (i vissa montrar), .... m.m....Inte som om det vore nog, så sätter sig en dam på våran barstol och ramlar och välter hela montern, så den går sönder och blir böjd, men jag lyckades efter mycket bökande och med hjälp från frivillga att montera ihop den igen, och just som vi var klara kommer min chef gåendes med ett stort leende och säger: Halloj, här var det lugnt!
 
 
Men det var inte slut där...
På kvällen så gick jag till Mixit i Signalfabriken tillsammans med Ulrika S och hennes granne Lena, och där provade jag ett par stövletter, men fick ej upp dragkedjan, då expediten kom till undsättning och drog tag och fick upp den.
Dock gick den sönder och vi fick väldiga problem att få den av min fot, de fick ta till en sax till slut.
 
 
 Sedan gick jag hem och lade mig!
Avslutade dock med att köpa mig en ny jacka och ring....för att jag förtjänade det!
 
 
 
 
Köerna utanför mitt hus igår. De sträckte sig ändå till Islandstorget hörde jag och folk blev sittandes i ca 1 tim för att komma ut ur Annedal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0