Tårta på jobbet!

Idag har det hittills varit en konstig dag....vaknade med sprängande huvudvärk mitt i natten , blev väckt av en irreterande fluga som jag trodde flög in i mitt öra, eftersom det killade i örat och flugan blev tyst.
Jag fick panik och gick upp för att se om det gick att få ut den, tänkte att jag skulle kunna köra in en tops från motsatta sidan och trycka ut den.... :-) Men behöver jag skriva att det inte gick!? 
 
Så det blev ett besök på Huddinge akuten och kosta på 400:- för att konstatera att det inte var någon fluga kvar i örat, dock hade jag öroninflamation, så det var väl tur i oturen att jag åkte iaf.
 
När vi satt och åt lunch på jobbet så kom en snäll åkare med en hembakad tårta för att han tyckte att vi var värda det, och den var jätte god.....så denna vecka har inte gått något vidare när det gäller att äta nyttigt, och träna ....däremot onyttigt och ingen träning.
Men det blir en ny vecka nästa vecka och då hoppas jag att min förkylning har gått över och jag kan börja träna igen, vårruset börjar ju närma sig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0