8 dagar till Malaga/Torremolinos!

Nu närmar det sig jul och min resa till Spanien och Torremolinos där jag ska fira min första jul utomlands.
Det känns lite konstigt eftersom jag alltid varit hemma i Sverige varje jul och firat med familjen, så denna jul bryter jag mina traditioner och startar nya.
Eftersom Linda åker med sin familj till Sebbes föräldrar i Småland varannan jul så blir det så tomt här hemma, och Robin har ju flyttat till Gotland och vet ej vad han ska göra denna jul, så då tyckte jag att det var dags för mig att göra egna traditioner för min egen skull, åtminstone vartannat år, sedan får jag se vad som händer i framtiden.
 
Detta år har dessutom varit en resans år, om jag räknar New York med Ingela i nov-dec förra året så har jag åkt på 4 st utlandsresor under ca. 1 år, det var först Alicante/Spanien med familjen, sedan var det Montenegro med Ullen och Savannah och nu till Malaga /Torremolinos med Anki.
 
Det ska iaf bli skönt att komma bort över julslask och stress och bara koppla av och ta det lugnt, och bara tänka på mig själv för första julen på mycket länge ,och ladda batterierna inför nästa år 2018.
 
Jag ser fram emot 2018 och vad det året kommer ha med sig för utmaningar och överraskningar, hoppas självklart att det blir ett positivt och fantastiskt år i kärlekens tecken!
 
 
 
Idag är det glitter som gäller etersom det är Lucia.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0