Årets julfest med bästa gruppen!

 
Igår hade vi den stora julfesten med min underbara Facebookgrupp och vi blev ca.80 festglada vänner som hade en kanonkväll!
Vi hade julklappsutdelning, luciatåg, partykör som underhöll, standup komiker, julbord (såklart) och en massa dans, sång och skratt.
Som vanligt var det hög feststämning bland deltagarna och alla var jätte nöjda med upplägget, underhållningen, m.m., och jag har fått så många fina komentarer efteråt av alla medlemmar som är så glada att få vara med i denna fantastiska grupp med glada vänner.
 
Vi var ett stort gäng som begav oss av till Garbo efter ca kl.01, och jag hade då fixat att vi fick gå före kön och vi kom in gratis, och min favorit DJ spelade så det var skönt att få se honom och kramas lite. :-)
 
Däremot kände jag mig inte hundra, började må lite illa under kvällen och när jag kom hem var det kört, har legat och spytt hela natten, magsjuka och vet ej om det var matförgiftning eller bara  ren magsjuka.
Så inte förrän ca kl.15,45 kunde jag få i mig lite yogurt och kaffe, och hade då lyckats få i mig ca 1 liter vatten under dagen.
Det positiva var iaf att jag gick ner typ 2 kg! :-)
 
Så tyvärr kunde jag inte få vara med hemma hos mamsen och papsen och fira lilljulafton med familjen, även Linda var där med sin famillj.
 
Jag redo för årets julfest!
 
 
Årets bild på mitt fina admingäng.
 
 
Välkomstdrinken
 
 
Jag som julängel och otroliga Ia som julgran.
 
 
 
 Hon hade t.o.m. gjort julgransfötter.
 
 
Lasse var våran Lucia och Ingela var tärna.
 
 
Julkapps bordet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tack alla fina för alla underbara komentarer, det värmer verkligen i mitt hjärta!
 
 
Jag bestämde mig för denna klänning till slut.
 
 
Den traditionella bilden vid julgranen (har dock inte klätt den stora i år så det fick bli vid min lilla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0