Sjukdagar....segdagar....rastlös....

Nu är jag inne på den 4-5 dagen som jag är sjuk, och det börjar kännas rastlöst och jäkligt trist!
Jag har varitr hemma torsdag och fredag från jobbet och det känns inget bra, men jag hade omöjligt kunnat jobba och orka göra ett bra jobb, och dessutom hade jag kunnat bli ännu sämre.
Så jag har nu haft 3 st soffdagar , förrutom igår då jag tog hem Simba för att få en anledning att gå ut och få frisk luft och känna mig piggare, har ju legat stilla i 2 dagar och kände att jag behövde röra på mig.
Mitt halsonda har gått över till hosta och heshet, men själva "knivkänslan" har gått över (tack och lov).
 
Det värsta med att vara sjuk är , förrutom att man måste vara hemma från jobbet, att jag inte kunnat träna på snart en vecka nu, senast var i måndags då jag körde dubbelpass, 15 min på morgonen och 30 min på kvällen, samt totalt 180 situps och ben.
Det är alltid jobbigt när man kommit igång så bra att man måste göra ett uppehåll pga sjukdom, men jag hoppas att det blir lätt att komma igång igen, och jag hoppas att det blir mycket snart.
 
För övrigt är det så skönt när jag kollar i min almanacka och ser att det inte är så mycket inbokat den närmaste tiden, vilket är medvetet då jag kände att jag var tvungen att börja trappa ner och ta det lite lugnare i mitt liv.
Det närmaste nu är bl.a. att jag ska åka till Gotland och hälsa på min älskade son nu till helgen, och helgen efter är det våran stora julfest med Facebookgruppen, plus att vi ska fira jul med familjen eftersom jag åker till Malaga och Linda, Sebbe och kidsen åker till Småland över julen.
 
 
 
Jag fick iaf vara med på det kungliga dopet i fredags, då lillprinsen Gabriel döptes.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0