Stolt över min Facebookgrupp!

Imorgon är det redan den 3:e advent och nästa söndag är det julafton, och jag kommer att vara i Malaga / Torremolinos och fira min första jul utomlands och utan min familj, och det kommer kännas konstigt men samtidigt väldigt annorlunda och skönt.
 
Ikväll är det däremot stor julfest med min Facebookgrupp och vi blir ca.80 personer som ska äta julmat och festa ihop på en mysig restaurang i Alvik.
Jag är så stolt över min underbara "Vänskapsgrupp" och att den blivit så stor som den är idag, exakt 898 medlemmar. Det är alltid en härlig stämning på våra event och det gläder mig så mycket att se människor knyta nya kontakter och få nya vänner.
Som tex nu i juletider och nyår, då många sitter ensamma, men i gruppen har de fått nya kontakter och de bjuder in varandra till sina privata middagar m.m., för att slippa sitta ensamma.
Sådant värmer mitt hjärta, dvs att gruppen hjälper människor från ensamhet och kanske t.o.m. depressioner som är vanligt i dessa tider.
Jag hoppas att jag kan hjälpa många fler i många år framåt ,och att alla snart 900 medlemmar vågar komma på våra event i framtiden och inte behöva sitta ensamma hemma.
 
Jag känner mig så stolt, rörd och blir så glad varje gång jag ser medlemmar ta egna initiativ till träffar, och framförallt så är jag enormt stolt över mina underbara admins som hjälpt mig att göra gruppen till vad den är idag, och som lägger ner så mycket tid och engagemang på att planera AW:n, fester och andra event.
 
Gruppen har nu snart funnits i 3 år och jag även om jag inte orkar vara lika engagerad hela tiden, så kommer jag fortsätta hitta på event och roliga saker som för samman nya vänner med varandra.
 
 
Jag vill härmed  säga STORT TACK till er fina admins som lägger ner så mycket tid och engagemang på att hålla denna grupp levande!
Nu ser jag fram emot en kanon julfest ikväll och ett fantastiskt 2018!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0