Lugn helg med ond tå!

I fredags var jag på AW på Selmas och Simba fick följa med in och även två andra vovvar var där. Lördagen blev både trevlig och mindre trevlig, det blev bl.a. En långpromenad med Mona och vovvarna, men när jag kom hem hade jag oturen att dra porten rakt över min vänstra stortå och nageln började blöda och det dunkade och värkte.
 
Eftersom jag var bjuden hem till Peter på middag och mello på kvällen så han kom och hämtade mig med bil, då det var svårt att gå med skor. Peter bjöd denna gång på räkor med massa tillbehör, det blev som vanligt en jätte mysig kväll med jätte god mat och trevligt sällskap. 
 
 
Det blev däremot ingen PW på söndagen pga den onda tån, och lite för mkt vin på lördagen, så der blev en ofrivillig vilodag.
jag hade även en mysdag i lördags med mina älsklingar och Nicole ville inte följa med mamma hem utan fick stanna och sova middag hos mormor.
 
Ny bjuder jag på avslöjande bilder som kanske kan inspirera andra. Detta har hänt på drygt 2 veckor!
 
Jag provade även mina nya vårbyxor som jag köpte för 2-3 veckor sedan, och som jag inte kom i då, men nu satt de perfekt. Så det går åt rätt håll. Om man bara bestämmer sig så går det! Ingen godis på över 3 veckor och 1-2 PW varje dag plus gymträning.
Det går bara man vill!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0