Effektiv dag!

Igår var det en väldigt effektiv dag och jag hann med sjukt mycket och jag kände mig riktigt nöjd med mig själv efter dagens slut....dock var även jag helt slut.
Jag började dagen med att göra räkningarna (i sista stund), sedan gjorde jag klart deklarationen och det var en sten som föll från mina axlar och jag kände mig så stolt när allt var klart.
 
Dessutom fick jag äntligen napp på en köpare till min TV-bänk som ville komma snarast och betalade 500:-.
Efter det ekonomiska så kom Maarit förbi och vi gick en promenad ut mot flygfältet, innan vi åkte för att hämta Kalles bil och släpvagn så hann vi även äta lunch, hämtade en skänk/TV-bänk i Annedal (grannhuset) som Maarit köpte (vi hade även tur att få bärhjälp hemma hos henne), sen åkte vi till Täby för att hämta TV-bänken som jag köpt och körde hem den, efter att jag bytt tillbaka till min bil åkte jag direkt ner till Bishop arms i Sumpan där jag och Lasse skulle ha ett möte med barchefen, dock hade han glömt oss så det blev en cola och sedan hem , än en gång med Maarit för att äta middag.
Allt flöt på perfekt under dagen och vi kände oss riktigt nöjda och belåtna, och jag kan inte säga annat än att majmånad har börjat så bra det bara går.
 
Tomt efter den gamla TV-bänken.
 
Det jag köpte var två typer av Bestå skåp, varav de övre med glas/vitrin ska upp på väggen så småningom.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0