Gått ner 7,2 kg!

Det går sakta men säkert neråt i viktkurvan och nu visar vågen -7,2 kg sedan januari , och jag gör det på mitt eget vis.
Nu har jag ju dessutom 2 st Vårrus framför mig på måndag och tisdag, och det ska bli en utmaning för mig, det är iofs endast 5 km så det borde inte vara så svårt.
 
Igår var vi på Oleary`s och spelade minigolf och åt buffè, och jag tog endast en tallrik (dvs jag backade ej om), och jag åt inte ens upp allt på tallriken, så buffè är egentligen väldigt oeknómiskt för min del.
Det var iaf en väldigt trevlig kväll och t.o.m. minigolfen var rolig.
 
Det är mycket roligt framåt att se fram emot just nu, bl.a. så åker vi snart till Spanien och Alicante, sedan är det en stor 50-års fest på gång (och jag har självklart köpt mig en ny underbar klänning som ska invigas då), det är grillfest med jobbet, White party med gruppen, konsert nu på lördag med Bruno Mars, m.m.....m.m....
 
För övrigt så vill jag ha en lugn och skön sommar med många roliga och trevliga spontana stunder med mina nära och kära, och bara få känna mig harmonisk i min tillvaro och njuta av livet.
 
 
 
Ny rosa tunika/ klänning som kom med posten igår. Känns som det är mycket rosa denna vår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0