Kämpar på!

Jag har nu tränat 33 gr på 8 veckor på min välinvesterade crosstrainer, det är ett snitt på 4 gr/vecka, och dessutom har jag rört på mig mera på dagarna både i jobbet och till och från (dvs då jag inte tagit bilen).
Det brukar röra sig om runt 10 000 steg/dag i snitt, och på helgerna blir det ju mera promenader med Simba och PW.
Jag sätter mitt mål långsiktigt, och jag ska även börja träna annat oxå, ev skaffa gymkort igen och köpa hem ett par hantlar, för det är ju så skönt att kunna träna hemma i lugn och ro utan någon som stör, och lyssna på den musik jag vill eller kolla på TV.
Dessutom har jag ju crosstrainern nu så det ska förhoppningsvis ingå i min livsstil, dock kommer ju kroppen vänja sig så jag måste ju variera mig, och situps är ju iofs en kombination, igår blev det 100 st igen.
 
Jag har ju känt mig lite hängig den senaste veckan med lite halsont och förkyld så jag har tagit det lite lugnt , men jag är livrädd att komma ur fas, för det är ju alltid svårt att komma igång igen, så jag tar en dag i taget och tränar lite kortare och inte så hårt, men igår körde jag 30 min igen, och det kändes toppen.
 
Mitt mål är iaf att kunna köpa mig en riktigt snygg bikini till sommaren, som jag stolt ska bära och inte behöva skämmas över min kropp. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0