Lugn helg....NOT!

Denna helg skulle jag ju bara ta det lugnt och vila upp mig eftersom jag kände mig hängig och hade lite ont i halsen i slutet av veckan.... men det blir ju inte alltid som man tänkt sig, och så även denna helg.
 
Fredagen blev iofs lugn med Simba, lördagen däremot blev totalt annorlunda.
 
Efter en promenad med Simba så åkte jag iväg och gjorde nya fräscha naglar, och efter det mötte jag upp Linda och kidsen i Blocks och tog en latte.
 
Det blev en glasstund på Blocks innan vi åkte hem.
 
VI tittade även på julklappsförslag till Nicole.
 
Sedan ville Nicole följa med mormor hem och självklart fick hon det, och hon ville även sova över, och självklart fick hon även det.... Dock blev inte natten som jag hoppats....
 
Jag vaknade mitt i natten av att det stank bajs i och upptäckte till min förtvivlan att Simba varit lös i magen och gått runt och lyckats pricka in de flesta mattorna i lägenheten.
Vart börjar man!?!?
Vad gör man!?!?
PANIK!!!!???? ÅNGEST!!!
Nåja ...det var bara att ta tag i golvmoppen och börja skrubba....klockan 1-1,30 på natten.
Efter massa skrubbande och gnuggande så gick jag och lade mig igen och känner även då att det var dags att byta en blöja.... 
Efter ett tag var det dags igen.....denna gång var det Simbas bädd jag fick skrubba, därefter låg jag på helspänn och kunde såklart inte somna...
Klockan 05,50 fick jag klä på mig och NIcole (som då hade vaknat) och gå ut med Simba, innan vi åt en tidig frukost.
Sedan har söndagen bestått av ytterligare skurande (med ny golvmopp och hink), efter en powerwalk på ca 2 tim. Det blev ett besök på Rusta för att inhandla ny mopp, hink, dörrmatta och hallmatta, och köksmattan åkte ut på balkongen (ska se om det lönmar sig att kemtvätta den, annars har den gjort sitt).
 
Nu känner jag mig klar och det doftar gott hemma igen, och jag har t.o.m. hunnit köra ett 20 min pass på crosstrainern innan jag avnjöt en lyxig söndagsmiddag i form av en omellett på 2 ägg med tomater och julmust.
 
Jag vill tillägga att Simba inte visat några övriga tecken på att han skulle må dåligt eller ha ont någonstans, förrutom att han skämdes fruktansvärt när mamsen gick runt och gnodde och gnällde.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0