Svart eller vitt!

Nu tror ni säkert att jag menar att livet antlingen är svart eller vitt.
Men så är det inte i mitt fall, det finns oändligt med färgkombinationer däremellan, och för det mesta är det ganska färgsprakande. 
Ni som känner mig vet att jag älskar livet och allt vad det har att erbjuda mig, och att jag gärna tar för mig av det som bjuds och försöker att inte grubbla över det som varit utan lever i nuet och ser framåt.
 
Jag älskar verkligen mitt liv, min familj, min hund, mina vänner, mitt jobb, mitt hem, att resa, m.m...... och jag ser fram emot vad varje dag har att erbjuda mig för nya utmaningar.
 
Trots att vädret just nu inte är så roligt så myser jag på inomhus med massor av tända ljus, och längtar tills jag får plocka fram adventljustakarna och julpynta.
 
Dessutom har jag beställt en vägghängd braskamin med fjärrkontroll för att få extra mysfaktor, och den skulle ha levererats till mig i torsdags, men inkompetenta företaget Postnord kunde inte pga att min portkod stod före mitt namn, eller något. Så nu har jag mailat med dem och även ringt företaget Electronic Star som jag beställt den ifrån för att få dem att ändra enligt Postnords önskemål.
Jag längtar efter att få upp den på väggen och kunna mysa till max i vinter.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0