Söndagsmorgon!

Godmorgon mina vänner!
Idag är det vintertid igen och dagen efter Halloweenfest och mys.
Det har hänt en hel del i mitt liv den senaste tiden och jag känner att jag vill reflektera över lite tankar här på bloggen.
 
Jag har ju som sagt bytt jobb igen, och denna gång känns det verkligen att jag har kommit rätt och jag stormtrivs verkligen med mina uppgifter och nya goa kollegor, och på lördag ska vi ut och äta tillsammans, mitt i flytt-tagen med kontoret, så chefen är uppe i stan då (han sitter i Göteborg annars).
 
Dessutom har jag haft mycket roliga akriviteter på gång den senaste tiden med fullspäckade helger som bl.a. konferens i Grebbestad/Tanumstrand, tripp med tjejerna till Vingåker, Ålandskryssning och 50 års firande av Eva, Afterski på Cafè Opera, jätte trevlig middag med sjukt trevligt sällskap i fredags på Arnest, och  en trevlig Halloween fest hos Azita igår, inte nog med det så har jag tränat väldigt mycket på min välinvesterade crosstrainer.
 
Det känns så skönt att ha kommit igång så bra med träningen och det börjar även ge resultat, och jag mår så mycket bättre och känner mig piggare och smalare.
Denna vecka har jag tränat 5 ggr (och 17 ggr totalt på 4 veckor) och utökat till 30 min, plus promenader och många steg på jobbet, så jag rör på mig så mycket mer än den senaste tiden.
 
Idag blir det en promenad först till Brommablocks med Linda och barnen och sedan blir det powerwalk till Pampas Sjökrogen för att äta brunch med bästa Facebookgruppen, och vi blir ca 15-16 personer.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0