Haft en skön vecka!

Nu har min lediga vecka lidit mot sitt slut och imorgon ska jag äntligen börja jobba på mitt nya jobb som receptionist/administratör på Cowi.
Från och med imorgon så har jag gångavstånd till mitt jobb, och det ska bli så skönt.
Under denna vecka har jag haft Simba hemma alla dagar och vi har varit ute på promenader och jag har gått allt från ca.10.000 steg till ca. 22.000 steg, dessutom har jag köpt mig en crosstrainer (igen) via blocket , och ikväll körde jag 15 min , vilket jag tänker göra varje dag ( minst 15 min).
 
Jag köpte även en till garderob till hallen och tog bort hatthyllan för att få mer förvaring och stilrenare , är ju allergisk mot hatthyllor.
 
I veckan har jag för övrigt hunnit med att bl.a. hälsa på Maria S som flyttat tillbaka till Stockholm efter att ha bott i Boden i ca 2 år.
Dessutom blev jag spontant bjuden på middag hos Nettan i måndags.
Idaf har jag varit ute från ca kl. 9 till ca kl. 19.30 oavbrutet. Först blev der en promenad med Linda, Nicole och Leon till Huvudsta och tittade på djuren. 
På eftermiddagen blev det en båttur med Jane, Ted och Maarit, som tyvärr fick avbrytas pga att oljelampan började lysa, så det blev tunnelbana hem.
 
Igår hade jag bjudit hem Sussie från Taxikurir och hennes söta döttrar följde med. Detbkev en jätte trevlig kväll.
 
 
 
Här ska jag börja jobba!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0