Njuter av mitt liv!

Just nu är mitt liv toppen och jag njuter av varje dag och gör det jag vill göra... men vänta....det har jag väl gjort länge, dvs sedan barnen flyttade hemifrån, för flera år sedan.
Det lustiga med mitt liv är att jag alltid råkar hamna mitt i något jämt, jag dras liksom bara in i roliga saker, och har ju alltid haft svårt att säga nej till något roligt.
Dock måste jag börja tänka mer på vad jag egentligen orkar och känna efter lite mer, men jag älskar spontanitet och det är så svårt att låta bli.
 
 
Nu har det åter igen hänt en rolig händelse i mitt liv, jag har blivit kontaktad av en veckotidning (månadstidning) som ska göra en intervju med mig om singellivet. Det kommer handla om kärlek, men inte kärlek mellan två personer utan mer sin egen självkänsla och egenkärlek, dvs om att trivas att vara singel och njuta av det, och se fördelarna med att vara själv, och det passar ju in på mig som fisken i vattnet, handen i hansken, vinet i glaset...
Ja ni förstår vad jag menar!
 
Jag är ju som sagt långt ifrån "ensam", som många förknippar singellivet med, jag har ju fullt upp jämt, med barn, barnbarn, vänner, träning, vovve, min Facebookgrup med ca 1020 medlemmar, m.m.... 
 
Däremot är jag inte aktiv med dejtande, men det betyder inte att jag inte dejtar om det känns rätt och passar mig, och om det dyker upp någon intressant (vilket inte händer så ofta), men jag söker inte och lägger heller ingen energi på det. Om jag ska dejta så ska det ge mig positiv energi och vara kravlöst, jag orkar inte träffa någon flera dagar i veckan, har inte tid, dessutom har jag en tendens att tröttna om det blir för intensivt.
 
Jag kan nästan påstå att jag knappt är "mottaglig", dvs jag ser knappt signaler , senast det hände var för drygt 6 mån sedan. Det resulterade iofs i ca. 4 månader med trevliga dejter som gav mig mycket positiv energi och han passade in i mitt liv ganska bra med tanke på att även han var väldigt aktiv och upptagen... kanske t.o.m. lite för upptagen...men det gjorde mig inget.
 
Tyvärr fungerade det inte ändå av olika orsaker , vilket delvis var tråkigt eftersom han fick mig att må bra, och han gjorde mig glad, dock hade jag svårt att se någon seriös framtid med honom, men jag lever i nuet och orkar inte tänka så långt fram.
 
Men livet går vidare och jag är åter igen nöjd med min tillvaro som singel och oberoende!
 
Det ska bli jätte spännande att bli intervjuad av en så pass stor tidning som säljs i affärer över hela landet, och jag har ju som ni märkt , inget problem med att vara öppen med mitt liv.
 
 
Så håll utkik efter det numret, jag meddelar när det kommer ut i handeln!
Själv har jag skaffat en prenumeration på tidningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0