Förkylnings tider!

Då var det dags igen, just som jag bestämt mig för att ta tag i träningen igen och så ska vi ju åka till Spanien om mindre än en vecka... Jag har blivit förkyld!
Jag har ont i bihålorna, snorar, och får svettattacker, så jag var tvungen att avboka den årliga kräftskivan i Sumpan med Ingela och istället åka hem och bädda ner mig i sängen.
 
Idag känner jag inte bättre , snarare tvärtom, men jag ska iaf försöka jobba och sedan blir det ev. landet och bli ompysslad av älsklingen, om jag inte känner mig för seg, för då blir det bara hem till min egen säng istället.
 
Det märks att det börjar bli höst nu, inte bara pga förkylningen utan även på vädret, det har tex varit tjock dimma några mornar när jag åkt från Gottröra och det har blivit kallare.
 
 
 
Nu längtar jag till Spanien och sol och värme igen!
Men det bästa ska ändå bli att få mysa med Göran i en hel vecka utan alla måsten, husbygge, hundar , jobb, m.m.
 
Nu börjar iaf sovrummet bli klart, det är bara lister och fönster som ska upp och så ska elen dras, så förhoppningsvis kan vi snart sova där. 
Vi har även köpt Robins säng från Gotland och den hämtas nästa helg när vi är bortresta, och det ska bli skönt med nytt och fräscht , en gemensam start för oss!
 
 
Det kommer bli så fint!
 
Vad tror ni om denna lämpa som sänglampor? Höjd 57 diameter 35 cm. Pris 499:- på MIO!
 
Den större storleken med grå fot, eller vit!?
 
I onsdags tog jag med kattungen Louie hem igen, efter att han varit hos Görans dotter några dagar, och det var inte helt lätt att köra bil med en katt som inte ville ligga stilla. Till slut lade han sig iaf bredvid mig och jag fick klia honom så han somnade.
 
 
Det var ju ingen match att klättra igenom hundgaller när man är så liten.
 
 
Sötisen Louie hade saknat landet och sina kompisar Milla och Dalton, och de honom.
 
 
Det är skönt att vara hemma ”i stan”  och bara få vara själv ibland, jag har iaf fortfarande behov av det, har ju varit singel så länge, så jag tror att det är viktigt om jag vill att min relation till Göran ska hålla länge, och det vill jag.
Jag tror att det är viktigt att få längta efter varandra, det gör jag visserligen på dagarna när jag jobbar , men det behövs även lite längre ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0