Till mina trogna läsare!

Jag vill tillägna detta inlägg till alla mina trogna bloggläsare!
 
Jag har ett ganska stort antal som följer mig dagligen och det gläder mig att ni vill följa det som händer i mitt liv.
Jag hoppas att jag kan bidra med något som tex tips, råd, ideèr, glädje, m.m.
 
I första hand bloggar jag för min egen del och för mina barn och barnbarn så att de kan läsa om mig och mitt liv, och så är det väldigt roligt att bläddra tillbaka i tiden och se vad jag gjort.
Förr i tiden var det fotoalbum och nu är det bloggen, och då kan ju de som vill själva välja om de vill gå in och titta på mina bilder och läsa om vad jag hittat på.
 
Jag är inte rädd att blotta mig och mina känslor, utan delar gärna med er av både positiva och negativa känslor och tankar. Livet är ju inte bara positivt, utan man går ju igenom både jobbiga och roliga saker, och mitt sätt att skriva om det.
Jag anser att jag har lättare att uttrycka mig skriftligt än muntligt, iaf när det gäller känslor, men jag jobbar på att även göra det muntligt, vilket jag har blivit mycket bättre på genom åren.
 
När jag började blogga för drygt 10 år sedan så var jag lycklig i ett förhållande och ville dela med mig av den känslan, och sedan har det varit upp och ner med känslorna, jag har bl.a. fått jobba med mig själv, hitta mig själv och trivas med ensamheten.
Men nu har jag inlett ett förhållande igen och känslan är obeskrivlig....det känns även ännu bättre denna gång, och framförallt mer självklar och naturlig, och jag vill suga på denna karamell så länge som jag bara kan.
 
Jag tror att jag har lärt mig mycket genom mina år som singel, som tex att bli trygg i mig själv och trivas med singellivet , det har ju trots allt varit självvalt, och jag hoppas att det kan hjälpa mig i mitt förhållande med Göran.
Jag tror att jag har blivit mer tålmodig och förstående , men självklart så har jag väl även byggt upp ett försvar och en självsäkerhet som ibland kan vara i vägen.
Dessutom så vet jag vad jag vill ha i ett förhållande och vad jag inte vill ha.
 
Jag har slutat analysera allt som jag gjorde förut, och ta dagen som den kommer och inte tänka så långt framåt, utan leva för dagen och njuta av vad den har att erbjuda.
 
Så jag vill tacka er åter igen att ni vill följa med mig på min resa genom livet, och hoppas att jag kan underhålla er länge till!
 
Åter igen ett citat från repotaget från Tara:
-Jag tror att alla männiksor behöver hitta sin inre trygghet först, för att kunna bli kär på riktigt.
För mig var det så iaf.
En man är inte ett måste utan en extra bonus.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt att höra :) Är sååå glad för din skull vännen! Kram Roger

2018-08-04 @ 07:00:15
Postat av: Pia Hedman

Tack Roger! :-) Kram

2018-08-06 @ 13:49:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0