All or nothing!

Ni som känner mig och har gjort det länge vet hur jag fungerar, och då menar jag bl.a. angående min envishet, beslutsamhet, målmedvetenhet m.m.... och när jag väl bestämt mig för något så ger jag inte upp.
Det gäller det mesta i mitt liv, dvs om jag vill ha något tillräckligt mycket så ger jag mig inte förrän jag får det, även om det ibland kan ta tid.
Så fungerar jag även när det gäller träningen och just nu är det mitt största fokus och mål. 
Det bästa är sedan när man får bevis på att det ger resultat, som tex igår provade jag min Guess skinnjacka som jag köpte i höstas, då satt den egentligen alldeles för tajt, men mitt mål var att komma i den, och nu satt den perfekt, t.o.m. lite stort.
Jag har även ett mål till och det är att komma i min dyra fina cocktailklänning som jag aldrig kommit i, prislappen sitter fortfarande kvar.
 Denna gång ska jag  nå mitt mål och hålla mig där!
Jag älskar ju att träna och vill hitta ett lagom schema med träning som jag kan hålla, men just nu är det full fokus och extra mycket.
 
Att köpa en ny crosstrainer förändrade mitt liv, har ju kört med den nu i snart 4 månader och totalt ca 55 gånger, och nu har jag utökat träningen med pass på gymmet, så jag är alltså ingen nybörjare med träningen om ni tror det, jag har bara utökat den, och har fått så mycket mer energi.
 
Dessutom är det först nu som jag verkligen börjar märka resultat!
 
 
 
Idaf blandade jag Paulins gröten med en halv deciliter fiberhavregryn, gojibär och färska hallon och blåbär.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0