Nytt år, nya utmaningar!

Ja då var det ett nytt år , 2018.... 2018... 2018... 2018...
 
Det känns spännande eftersom man inte har en aning om vad detta år kommer att erbjuda, det är fortfarande ett oskrivet blad, ja t.o.m. en oskriven bok,  det är bara du själv som skriver handlingen och gör det till vad du vill att den ska bli.
Sedan händer iofs oförutsedda både negativa och positiva saker som du inte kan påverka, men du får lov att göra det bästa av varje situation och ta vara på de positiva stunderna som livet erbjuder.
 
Jag önskar iaf att min bok för detta år får innehålla mycket lycka och positivitet för mig, min familj och mina vänner!
 
Jag måste säga att hittills har året börjat väldigt bra , dvs lugnt och skönt tillsammans med min älskade vovve, hos min goda vän Tea, med pizza,och när jag kom hem så tränade jag drygt 20 min på min crosstrainer och gjorde 80 situps.
Detta år ska bli ett nyttigare år med mer träning och bättre kost och mera kärlek.
 
 
Jag har som sagt skrivit ner på ett papper vad jag önskar och tror kommer hända under 2018 och sedan har jag förseglat det och får inte öppna det förrän nästa nyårsafton, och då se vad som inträffat av dessa önskningar.
 
 
Jag önskar er alla mina vänner och bloggföljare ett riktigt Gott Nytt År, och jag önskar er all lycka och framgång under 2018!
 
Några mål som inte är med i brevet är bl.a. att jag ska vara kvar på mitt nuvarande jobb, där jag trivs jätte bra, och att jag ska träna mer och satsa på min hälsa mer under detta år!

Kommentarer
Postat av: Josefin Nilsson

Hoppas att du får ett riktigt bra 2018! :)

2018-01-02 @ 14:30:50
URL: http://josefinnnilsson.blogg.se/
Postat av: Pia

Tack Josefin, detsamma önskar jag dig!

2018-01-02 @ 22:19:29
Postat av: Pia

Tack Josefin, detsamma önskar jag dig!

2018-01-02 @ 22:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0