Så less på denna extrema hetta!

Nu får man faktiskt säga det...  JAG ÄR LESS PÅ DENNA SJUKA VÄRME!!!
 
Man klagar alltid på den svenska sommaren att den regnar bort och det är för kallt, men denna sommar har det varit extremt varmt och hög luftfuktighet, och nu står jag snart inte ut längre.
 
Normalt så älskar jag sol och värme, men den senaste månaden har jag knappt vistats ute i solen och brännan som jag byggde upp i början har bleknat.
 
Det är så varmt, vindstilla, och fuktigt så man orkar inte göra mycket, och definitivt ingen fysisk aktivitet som träning, och nätterna är näst intill olidliga.
 
Igår duschade jag det sista jag gjorde och lade mig helt naken på sängen med fläkten på, och det enda jag oroade mig för var blåskatarr....det drog rakt in....Hahaha....... Men det går ju inte att ha på sig något överhuvudtaget.
För övrigt så går det knappt att sova, vilket resulterar i att eftermiddagarna på jobbet  är så sega och jag är så trött.
Dessutom fungerar inte kylsystemet på våran AC på jobbet för att det är för hög luftfuktighet, säger Vasakronan.
Visst detta är extremt ovanligt, det har ju inte varit så här varmt så länge på över 250 år, och så skyller de på miljöförstörelsen , men vad berodde det på för 250 år sedan då?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var inte såhär varmt för 250 år sedan utan det var då de började mäta och föra statistik. Är du med hur jag menar? Jag håller med till 100% förresten...vaaaarmt. Kram Roger

2018-07-31 @ 22:36:50
Postat av: Pia Hedman

AHA....Hahahaha...OK då Mr vetallt!Kram på dig!

2018-08-01 @ 07:52:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0