Sjukdag!

Igår låg jag hela dagen och har ont i kroppen idag, somnade även väldigt tidigt för natten, men har vaknat till och från p.g.a. värk i kroppen av allt stillaliggande.
Jag spydde, hade diarrè, mådde illa, var torr i munnen och var jätte trött hela dagen, men idag känns det bättre.
Som ni kan läsa i förra inlägget så är just dessa symptom efter en felaktig botoxbehandling, dvs man kan tydligen reagera så.
Anledningen att jag skriver om detta är för att jag alltid vill vara öppen med vissa saker i mitt liv, och det här med botox har ju blivit så otroligt vanligt men ingen pratar om baksidan och biverkningarna, och eftersom jag råkade ut för det så vill jag tala om att det kan hända.
Jag ska tydligen inte hålla på med sådana ingrepp som ögonfransar och botox, och frågan är då om jag vågar göra näsoperation. Det skulle inte förvåna mig om jag råkar ut för massa komplikationer även då.
Så jag får nog fundera ett tag till!
 
Igår skulle jag ha åkt med ett tjejgäng på kryssning med Birka, men kom ju knappt upp ur sängen så det blev inget av med det. Det var som tur var en billig kryssning så jag förlorade endast 190:- för resan, men å andra sidan så tjänade jag mycket mer på att vara hemma, både ekonomiskt och fysiskt. Det hade ju inte varit kul att ligga och må dåligt i en trång instängd hytt, för jag hade ju ingen aning om hur jag skulle må idag.
 
 
Jag får väl kolla på några p-rullar så kanske jag mår bättre.....Hahahaha....Punschrullar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0