Struldag!

Idag började dagen med jobbig allergi hos Göran, fömodligen p.g.a. katten, eller så är det något ute i naturen, men jobbigt är det iaf när jag varje gång vaknar med näsan rinnande och känner mig inte utsövd.
Sedan tar det tid för mig att vänja mig att sova borta och dessutom med någon, eftersom jag är så van att sova ensam, men det blir succesivt bättre för varje gång.
 
Tanken var sedan att jag skulle åkt med några vänner till Utö imorse, men kände att jag hade på tok för mycket att fixa med mina strulmobiler, för att göra en lång story kort...
Min mobil tappade jag i backen så glaset sprack och anmälde det till "Trygg 48" (Telenors försäkring), och fick en ny (utbytesenhet på endast 1 dag), so far so good....MEN... den visade sig vara trasig, dvs touchen tog ej som den skulle och den levde sitt eget liv, så jag felanmälde den omgående....det tog sedan ca 2 veckor innan jag fick en ny enhet. Då hade jag fått besked att jag kunde byta ut min mot en nyare modell eftersom jag hade Telenor Change, så jag valde att inte installera den nya utbytesenheten, utan istället beställa en ny Iphone 8 plus, vilket jag åkte till butiken i MOS och gjorde, det var bara det att försäljaren där frågade mig inte om storleken på GB, vilket han iofs såg vad jag hade i systemet, så han beställde en 64 GB, men jag hade 128 idag och vill självklart inte byta ner mig, snarare tvärtom.
Innan jag åkte till MOS så stannade jag och Göran på Media Markt i Barkarby och där träffade vi min fd kollega från Expert , Alen, som hjälpte mig, men tyvärr kunde jag inte byta in den hos dem.
 
Nåväl när jag väl ringde igår för att fråga vart min mobil var, som var lovad på en dag, så fick jag den informationen om storleken, och avbokade då hela ordern.
 
Till historien hör att jag har 5 dagar på mig att skicka tillbaka den trasiga utbytsenhetenannars åker jag på en straffkostnad på 350:-, vilket nu blivit försenat.
 
Så idag när jag åter igen åkte till MOS för att fixa detta, efter sittandes i telefon igår då en kille letade i alla butiker i Stockholm efter en sådan mobil som jag ville ha, men det fanns ingenstans, så fick jag till svar att de kunde ej rdna fram en sådan mobil, så det blev ytterligare ett besök på MM, och där valde jag då att byta operatör....NU HAR JAG FÅTT NOG AV TELENOR!!!
 
Så idag har jag installerat ännu en ny mobil, suttit i telefon med Telenor, 3 m.m. iphone  7 plus som jag ej
blivit av med, om någon är intresserad av att köpa så säljer jag den för 5000:- (eller högstbjudande, dvs om det är i närheten).
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0