Sista arbetsdagen innan semestern!

Idag är det min sista dag innan semestern och det känns faktiskt riktigt skönt att bara få vara ledig och ta dagen som det kommer, och inte bestämma och planera för mycket.
Jag kommer förmodligen längta tillbaka till jobbet ibland för jag trivs ju så bra, och det kommer säkert bli någon AW med kollegorna även fast jag är ledig.
 
Som ni vet så har jag varit på konsultation med min näsa, som jag har velat operera i många år, ja så gott som hela mitt liv,  och jag bestämt mig för att göra det, dock inte nu på sommaren.
Jag har funderat mycket på när det ska ske och bestämt mig för att det inte blir under sommaren, däremot framåt hösten.
 
Det som är planerat inför semestern är att åka upp till Älvkarleby där mamsen och papsen har sin husvagn och hyra en stuga några dagar med Linda och barnen, och så är jag sugen att åka till Gotland igen några dagar.
Annars kommer jag som sagt bara ta dagarna som de kommer och mysa med Simba, umgås med vänner, vila och göra vad jag känner för.
 
Igår hade jag en myskväll med mina 2 älsklingar Nicole och Leon, och jag hämtade dem från dagis och vi gick och åt på en ny hamburgerrestaurang i Mariehäll, och efter det gick vi hem till mig och myste och kollade på Pippi Långstrump.
 
 
Det var kul med de små vita papperskopparna.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0