Skön helg!

Denna helg har varit lugn och skön och precis vad jag behövt efter förra helgen på Gotland.
I fredags hade jag bokat ett möte ang, affärsförslaget som jag nämnt tidigare, som i torsdags, men när jag kom i torsdags så kunde han inte pga sjuk personal, så han var tvungen att jobba, men han hade kunnat vara bussig att höra av sig och meddela detta så jag kunde planerat något annat.
På fredagen var det lika dålig respekt igen, jag satt och väntade i drygt 20 min innan jag skrev ett meddelande och talade om  att jag väntat i drygt 20 min på hans uteservering , som hans personal skulle meddela och han visste även att jag skulle komma ca kl.17-17,30, och då hade han kunnat ha koll själv. Menn efter ytterligare ca. 15 min så frågade jag personalen och då ringde dem och han kom några min efter det. Då var jag så upprörd, och det blev ju inte bättre av att han skyllde på servetrisen och att han hade dålig mottagning i källaren där han satt.
Som sagt så visste han att jag skulle komma och det är han som bett om mötet, så han borde kunnat ha bättre koll.
Jag var så upprörd att jag läste lusen av honom och sa vad jag tyckte och reste mig och gick, så det blev inget möte, och efter det kom det ett långt meddelande där han bad om ursäkt och skyllde åter igen på sin personal och mottagningen, som jag fortfarande inte har svarat på.
 
Det blev iaf en skön kväll till slut med Simba och Robin som sov hos mig.
 
 
Lördagen blev mysig med promenad med Mona och Vilda och vovvarna fick bada, och efter det tog jag cykeln ner och tog en fika med Mona nere på Thelins i Sumpan.
 
Sedan blev det en middag på stan med trevligt sällskap.
Ny klänning som jag köpte i en liten butik nere i Sumpan.
 
 
Söndagen var även den lugn och hundpromenad med Mona och Vilda, sedan blev det en tripp till Barkarby Outlet med Mona på em, för att hälsa på hennes dotter som jobbar på Calvin Klein. 
Jag hittade även en super snygg jacka som jag fick köpa till hennes personalpris.
 
Söndagskvällen avslutades med grillning och en trevlig middag med bl.a. sonen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0