Snart semester...

Nu jobbar jag sista veckan innan jag tar 3 veckor lång semester, och det ska bli skönt att bara ta det lugnt och koppla av och inte ha något bestämt eller bokat, prtecis som jag vill ha det denna sommar.
Sitter och funderar på viklet meddelande osm jag ska ha på mailen och Skypen under min ledighet, se alternativ nedan.
 
1. Jag är för närvarande inte på kontoret. Jag har förvisso med mig min mobiltelefon men tänker inte lämna ut mitt nummer. Om du ändå lyckas lista ut numret kommer jag dock att svara när du ringer.
 
2. Jag har semester till och med (datum). Jag tillåter ett mejl från varje avsändare, sänder du fler kommer jag slumpmässigt att börja radera dina mejl tills det bara finns ett kvar. Välj med omsorg. Observera att du redan har skickat ett mejl.
 
3. Jag kommer inte att vara på kontoret något mer i dag och har inte tillgång till mejlen. Är det en nödsituation? Var vänlig larma räddningstjänsten.
 
4. Jag är ute på en anställningsintervju och återkommer till dig om jag inte får jobbet.
 
5. Du får det här meddelandet för att jag inte är på kontoret. Hade jag varit det hade du förmodligen inte fått något svar alls.
 
6. E-postservern kan inte verifiera din serveranslutning och lyckas inte leverera ditt mejl. Var vänlig starta om datorn och försök igen.
 
7. Jag är inte på jobbet just nu men om det är viktigt kan du twittra till mig under hashtaggen #störadinsemester.
 
8. Tack för ditt mejl! Ditt kreditkort har debiterats med 60 kronor för de tio första orden, samt 25 kronor för varje ytterligare ord meddelandet.
 
9. Tack för ditt mejl! Du har plats nummer 352 i kön och kan räkna med ett svar om cirka 13 veckor.
 
10. Jag är ledig och är tillbaka nästa vecka. Jag har oerhört bra tillgång till både mobil och mejl men jag kan garantera att jag inte kommer att använda dem till att jobba.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0