Blivit intervjuad av tidningen Tara!

Ikväll var det dags för intervjun med tidningen Tara, om singellivet och att vara lycklig singel.
Jag anser mig verkligen vara just det, "Lycklig Singel"!
 
De som känner mig ordentligt vet oxå hur jag förändrats genom åren och hur jag idag trivs med mitt liv som ensam, oberoende och stark.
 
Det var jätte roligt att träffa journalisten Linda, och svara på hennes frågor och bara sitta och prata om mitt liv, men det känns alltid som det är så mycket mer man vill prata om, och när man väl kommer igång så finns det nästan inget stopp....Hahaha... Det är inte för att jag älskar att prata om mig och mitt liv, men man kommer lätt in på något nytt och gemensamt att prata om, och jag ser hela tiden fram emot nästa fråga, det blir som en utmaning för varje ny fråga, och kanske t.o.m lite egen terapi.
 
Ja jag tycker att det är jätte roligt att de finner intresse för mitt liv och min Facebookgrupp i både i lokaltidningar, radio och nu även en stor damtidning som säljs över hela landet, och jag hoppas att det kanske kan hjälpa andra som tycker att det är jobbigt att vara singel, ofrivillga singlar.
 
Det ska bli sjukt spännande att få läsa igenom materialet innan det trycks, och dessutom kommer jag bli kallad till fotografering senare, så när detta nummer kommer ut så lovar jag att meddela så att ni som vill kan köpa det.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0