After Ski på Café Opera med Eventyr!

Då var det dags igen för den årliga After Skin på Café Opera med bästa eventgruppen Eventyr.
 
Jag hade sällskap detta år med Maria och Anki, plus några vänner till Anki.
Det var som vanligt frågerunda med fina priser, och även en reaktionstest som vi gjorde, och den gick ut på att man skulle stirra på några lysande plastpinnar och när en av dem slocknade så skulle man skynda sig att ta den före sin motspelare, jag vann 2 gånger i rad. Så även om mitt blodtryck blivit för högt och klimakteriet knackat på dörren så har jag iaf reaktionsförmågan kvar, vilket känns tryggt när tex kör bil på småvägarna ut till landet.
 
Eftersom jag haft huvudvärk till och från idag så kände jag mig inte så upplagd för party så Maria och jag valde att åka hem hyfsat tidigt, och dessvärre så fick vi höra av Anki som var kvar att de ropade upp både mitt och Mias namn och vi hade vunnit 4 dagar i Stöten med liftkort och allt... Men eftersom vi inte var kvar så gick priserna till andra. Snacka om maximal otur, när man för en gångs skull vinner.
 
vi förvärmde på jobbet med alkoholfritt.
 
Självklart blev set några selfies.
 
 
 
 
 
 Andreas Johnsson var där och sjöng sin Glorius.
 
 
 
 Eventyrs Vd.
 
Det blev en trevlig kväll på Café Opera, trots vinstförlusten.
 
 Så jäkla typiskt när man för en gångs skull vinner i något sådant sammanhang! Det hade ju kunnat vara trevligt med en skidresa och spa.... men men.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0