No sweets november!

Jag funderar på att när denna "Vita månad" är över så tänker jag försöka dra ner på socker och sötsaker under novembermånad (för att göra plats i december för alla godsaker), så då kallar jag det för "No sweets november", och jag utmanar er alla att göra detsamma.
Dvs inget godis, förrutom salt som chips, ostbågar (om jag skulle få abstinens), inga kakor, tårtor, bakelser, m.m.
 
Igår körde jag ett pass på 30 min drygt, på crosstrainern ute på altanen på landet, och det var super skönt att stå där ute och träna.
Jag satte på en kanonbra mix (för jogging) som jag hittade på Youtube, och så in med hörlurarna i öronen och sedan körde jag på för fulla muggar. Så nu har jag ingen ursäkt längre, jag har en crosstrainer hemma i stan och en ute på landet.
Det har ju varit en bra kickstart nu att inte dricka alkohol under oktobermånad, så då är det bara att köra vidare, och fortsätta med träningen och mindre alkoholintag.
 
Dessutom händer det inte så mycket roligheter under november som kalas m.m. som lockar till gottis, som det gör nu i oktober, på fredag är det tex Patricia och middag för att fira Eva som fylle år på lördag och på söndag är det kalas för Nicole som fyller 4 år imorgon den 17/10.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0