Sober October!

Jag har bestämt mig för att ta en vit månad denna Oktober, och jag började redan den 22/9, och detta gäller även för Facebook, dvs jag ska inte vara så aktiv och lägga upp nya inlägg.
Däremot tänker jag fortsätta att skriva inlägg här på bloggen och lägga upp bilder på instagram, dock inte lika mycket som tidigare, och detta kommer jag även försöka hålla med vissa undantag då det händer något speciellt som tex semester eller andra högtider då jag fotar lite extra mycket, och detta för att foto är och har alltid varit en stor del av mitt liv.
 
Jag måste erkänna att det är väldigt skönt att inte vara så aktiv på Facebook, och även att vara sober, då vill jag tillägga att det inte varit något problem även om det blivit en del rosè och sangria i sommar.
Så AW:n i torsdags var helvit, dvs jag drack endast cola och vatten och så kommer även den kommande oktoberfesten nu på lördag bli.
 
 
Jag vill även utmana er mina bloggläsare att göra detsamma, dvs vara sober i oktober och våga vägra Facebook under denna månad (åtminstone dra ner på användandet och inläggen).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0