Sober Oktober...går riktigt bra!

Nu har jag haft vit månad (sober oktober) sedan den 22 september och det känns riktigt skönt måste jag säga, dock har jag fått släppa lite på Facebook, men uppdaterar betydligt mindre och mer sällan än tidigare, och det känns oxå skönt.
Dessutom har jag ju fått högre blodtryck så det är nog bara bra att jag inte dricker alkohol, så jag måste kolla upp detta, jag har alltid haft lågt tidigare, nästan för lågt.
Ska iofs bli kallad till hälsokoll via jobbet nu snart under hösten.
 
En sak är iaf säker, jag måste stressa ner mer och börja ta det lugnt!
 
Dock började denna dag och vecka inte så bra!
 
Jag gick upp som vanligt i tid, men av någon anledning så var jag inte klar när Göran behövde åka, så jag tog min egen bil.
När jag skulle åka så var jag tvungen att fylla på vatten till vovvarna i rastgården (hade hällt ut det som fanns igår), när jag gick ut med vattnet så smet Dalton in (som inte vill vara ute) och jag fick dra ut honom igen, och när jag sedan skulle gå ut genom ytterdörren smet katten in och jag fick bära ut även den.
 
När jag sedan äntligen satte mig i bilen så tänkte jag att jag tar vägen mot Knivsta och upp på motorvägen E4:an så går det kanske fortare...Fel beslut!
Köerna började strax innan Arlanda och det stod så gott som stilla, 3 olyckor efter vägen , så det tog mig ca. 2,15 tim att komma till jobbet istället för ca.45-50 min.
 
Så dagen och veckan har inte börjat bra och jag känner mig stressad, vimsig, snurrig och har hjärtklappning, och så ska jag ha HLR-utbildning ikväll på jobbet. FOKUS....!!!
 
 
CA 30 min mellan bilderna, men inte lång sträcka.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0