Veckorna går alldeles för fort!

Nu är vi inne i oktobermånad redan och hösten har kommit med kyliga nätter och dagar, och jag längtar redan till sommaren igen.
Jag fasar redan för snörusk och minusgrader eftersom jag inte tycker om kyla.
Trots att sommaren var ovanligt lång (ca. 5 månader) detta år, så har den gått alldeles för fort tycker jag. Det kan ju iofs bero på att det har hänt mycket i mitt liv under denna period, som framförallt att jag har träffat kärleken i Göran.
Det har ju redan gått över 3 månader och vi har setts 5-7 dagar i veckan, så det känns som mycket längre, och jag känner mig så trygg och harmonisk med honom.
 
Igår hade Robin och jag en mor och son kväll och var bl.a. och handlade lite nödvändiga saker till hans Lght som han flyttar in i helgen, som tex gardinstänger, toapapper m.m.
Det ska bli så kul för honom att få sitt eget och inte behöva sova på min soffa , och jag får tillbaka min fristad som jag behöver för att fungera som människa.
 
Jag var på besök hos gyn i onsdags och fick bekräftat att jag är i klimakteriet och dessutom hade jag för högt blodtryck (135 genom 90) , och det kan ju delvis bero på denna inre stress som jag haft inför detta med Robins och mitt boende.
 
Även om jag älskar både min son och Göran så otroligt mycket så behöver jag min ”egentid” och min egen fristad ibland för att bara kunna vara själv och ladda mina batterier.
Jag har ju som sagt varit singel i ca 10 år och levt ensam i ca 8, sedan Robin flyttade, så det är en enorm omställning för mig att aldrig vara själv. 
Självklart så kommer ju detta att ändra sig och jag vänjer mig med tiden, för jag vill ju vara med Göran så ofta jag kan, saknar honom när jag inte är hos honom.
Man får väl se det som en invänjningsperiod!
 
Nu på lördag ska jag iaf gå på Oktoberfest med min Fb-grupp och Eva ska med och sova hos mig, så då får vi en tjejkväll, och det ska bli mysigt. 
Ikväll blir det landet och mys med Göran, vovvarna och bonusdotter och hennes pojkvän.
Önskar er alla en trevlig fredag och helg!
 
 
Det enda stället där jag haft min fristad de senaste månaderna har varit i min bil, och jag älskar att köra den.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0