Bloggat i drygt 11 år!

Nu har jag bloggat i drygt 11 år, mitt första inlägg gjorde jag den 18/3 2008, och det har blivit 7585 inlägg sedan dess.
 
Ganska bra jobbat va!? 😀
 
Detta har blivit en livsstil för mig och bloggen har blivit lite av en dagbok/fotoalbum för min egen del, och det är så kul att kunna bläddra tillbaka och läsa vad jag gjort genom åren, och minnas tillbaka.
Dessutom ser jag detta som ett bra minne att lämna efter mig till mina barnbarn så att de kan läsa om vad mormor haft för sig genom åren.
 
Jag har ett antal trogna följare som hängt med under så gott som alla år och det gläder mig att så många vill följa mig i mitt liv.
Detta vill jag fira, och jag vill tacka er alla som orkar läsa det jag skriver!
 
Skriv gärna en komentar så jag får se vilka ni är!
 
 
Denna bild på mig och Anders som jag var tillsammans med då jag startade bloggen, var den första bilden som jag lade ut på min blogg för drygt 11 år sedan.
Bilden togs på Flustret i Uppsala där vi var och festade en kväll. Anders och jag är idag goda vänner, vilket jag är jätte glad för, och han är numera en grym fotograf, som planerar att flytta till New York.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är en underbar person Pia som sprider glädje och positiv energi! Jag är så tacksam att vi är kollegor! Kram Konstantina

2019-04-12 @ 21:58:06
Postat av: Pia

Tack fina Konstantina! Är glad att du följer mig både här och på jobbet!😀😘

2019-04-12 @ 22:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0