Ett sundare liv!

Då var det dags... igen ... att ta tag i min kost och träning ordentligt.
Jag mår inget bra i kroppen just nu, känner mig svullen och har ofta ont i magen.
Jag vet att klimakteriet kan påverka dessa faktorer en del , så jag får ta och göra det bästa av det jag kan för att försöka motverka detta. 
Jag mår ju så sjukt bra för övrigt mentalt och jag njuter av livet, så det är bara det som saknas.
Jag anser mig vara väldigt lyckligt lottad som har förmånen att ha två underbara barn, och barnbarn, samt flera fantastiska vänner som jag omger mig med och som får mig att må bra.
 
Nu åker crosstrainern in igen från balkongen så att jag kan köra flera pass hemma igen och kombinera spinningen 2-3 gånger i veckan.
Så om någon har tips på bra kost som får mig att gå ner i vikt samtidigt som magen mår bra , så välkommen att höra av er.
 
Snart är det dags för min årliga Rosèfest och än så länge är vi 14 st partyglada tjejer som tackat Ja, och det ska bli kanon, som vanligt. Dessutom ska vi fira att jag fyller 35 år (ja iaf 53 baklänges). 😀 
Nu undrar ni säkert med tanke på rubriken på detta inlägg "Ett sundare liv", hmmm...hur går det ihop med Rosèfest....jamen hallå, det är ju Rosè och fester/umgås med vänner som gör livet värt att leva och som sätter extra guldkant på livet.
 
 
(null)
 
(null)
               
 
(null)
 
Igår gjorde jag äntligen nya naglar i så nu känner jag mig som en människa igen!
 
(null)
Det blev vårfina naglar i rosa och det känns så skönt att ha fräscha naglar igen, och ja jag har torra vinterhänder just nu, men jobbar på att göra dem lenare.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

LCHF är svaret!

2019-04-10 @ 17:48:57
Postat av: Pia Hedman

Tack för tipset!😀👍

2019-04-10 @ 21:18:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0