Hektisk helg framför mig!

Den kommande helgen kommer bli väldigt fullspäckad för mig, det blir både 80-tals kryssning och 4-års fest med min Facebook grupp. 
Men det är ju roliga saker så det blir säkert bara roligt, känns dock lite hektiskt på lördag då jag kommer från båten och måste direkt vara redo och åka till Oleary’s i MOS där festen börjar kl.18.
 Veckan har även den varit ganska hektisk med bl.a. jobb och träning och en trevlig middag ute, och dessutom går tankarna mycket runt huset på Ljusterö.

Jag är iaf nöjd över mig själv som gått mycket denna veckan och tränat spinning 2 gr, och tyvärr blir det inget på lördag eftersom jag är på Ålands hav då.

(null)

(null)

Fick även ett meddelande på messenger igår där de ville att jag skulle söka till Tv-programmet "Hemlig beundrare".... hahaha.... skulle inte tro det va!? Vem skulle jag vara hemligt kär i? Jag lever i nuet och sitter inte och ältar gammalt dessutom säger jag vad jag tycker till de personer som behöver veta det, och inte hela svenska folket. 
Däremot hade det ju såklart varit roligt om det varit tvärtom, dvs någon trevlig som ville träffa mig.😀
(null)

Jag har ju tidigare blivit headhuntad till bl.a. Big Brother ( då de hittat min blogg), och så var jag ju nära att vara med i första programmet av "Ensam mamma söker", och "Gifta vid första ögonkastet", som verkligen ville ha med mig, men jag tackade såklart nej.
Däremot skulle jag gärna kunna tänka mig Pardise Hotell.... haha.... nej jag skoja bara, men tex Robinson eller Fångarna på Slottet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0