Tomhet

(null)

Varför kan man känna en sådan stor TOMHET inom sig?
Jag har ju haft 2 veckor semester nu och har en vecka kvar på denna omgång, och det känns så otroligt tomt inom mig just nu.
Jag har hittills haft en skön semester med roliga och mysiga stunder med vänner och även familj, innan de åkte ner till Småland.

Men sedan helgen och framförallt söndag fick jag en sådan stor känsla av tomhet inom mig! Jag kände mig ensam och tom, och blev lite deppig. 
På dagen igår åkte jag till Rösjön efter en joggingrunda och mötte Anki och Marie, så jag slapp vara ensam.
Men när jag kom hem igen så kom tomhetskänslan över mig igen.
Jag borde inte behöva känna såhär eftersom jag är så lyckligt lottad med familj och många vänner omkring mig, men jag känner ibland att det är något som saknas.

Jag trivs ändå att vara själv och singel, men innerst inne så saknar jag att ha någon att somna och vakna med, någon att planera saker tillsammans med, någon att dela min vardag med....
Den känslan har blivit allt starkare med tiden! 
Men det handlar inte om att jag bara vill ha "någon", jag vill ha någon som jag tycker om, som gör mig glad och som tycker om och respekterar mig för den jag är.
Men samtidigt så vet jag inte om jag vill vara sambo, för jag trivs med att ha mitt eget och få stänga min dörr ibland.... så det är väldigt blandade känslor.
(null)

Jag har varit singel väldigt länge, förutom förra sommaren då jag gick in i ett förhållande som sedan visades vara väldigt destruktivt,  och som jag till slut tog mig ur. 
Jag mådde väldigt dåligt den sista tiden i relationen och blev hämmad att leva mitt liv, det blev mer som att jag levde hans liv.
Sådant förhållande vill jag verkligen inte uppleva igen! 
Jag vill ha ömsesidig respekt, förståelse och mycket kärlek! Jag känner att jag har så mycket kärlek att ge, och jag vill ha någon att ge den till.

(null)

Det känns ju extra tomt nu oxå när min dotter och mina barnbarn är borta på semester , jag är ju van att ha dem nära och kunna ses när jag vill. 

Så just nu lägger jag all min energi på att träna och försöka äta rätt och nyttigt, min fokus är att gå ner i vikt och komma i form igen.
(null)
Bilder från senaste veckan och klädd för jogging.
Jag vill bli av med ca. 9 kg, dock minst 5 kg. 
Så mitt första mål är -5 kg, helst inom 1 månad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0