Planering inför 4-års festen!

Igår var vi på Oleary’s i Mall of Scandinavia för att kolla och planera inför min Facebookgrupps 4 års fest.
När vi ändå var där passade vi på att ha ett planeringsmöte och äta middag.
Festen går av stapeln lördagen den 6/4, samma dag som jag kommer hem från 80-tals kryssningen, så der blir tufft med två festkvällar i rad, man är ju ingen tonåring längre.... haha.
 
(null)
Det blev en cesarsallad.
 
(null)
Idag ska jag toppa håret på lunchen.
 
(null)
 
Detta skrev jag idag i min grupp:
 

Hej alla medlemmar! 

Jag vill bara säga några ord till er. 

 

Jag är så stolt över hur denna  grupp blivit och hur många som engagerat sig genom att komma på event, göra egna event, undergrupper, m.m.

Jag vet oxå att många träffat så många nya vänner och till och med kärleken, och att gruppen bidragit till att förändra mångas liv.

Detta gör mig varm i hjärtat och jag är glad att jag tog steget och startade 40+ i Sundbyberg & Solna. Tanken med gruppen var från början att få nya vänner som jag kunde ta spontana middagar, AW:n, promenader, m.m. med, och det blev bättre än jag vågat hoppas.

 

Jag vet att det finns många i gruppen som aldrig varit med på något event ännu , en del är nya medlemmar och en del är gamla som hängt med ett tag, men av någon anledning inte tagit sig i kragen att följa med på en AW, promenad eller något annat event. 

 

Tanken och syftet med denna grupp var och är att man ska vara aktiv, lära känna nya människor och komma ifrån ensamhet efter tex en skilsmässa, eller bara bryta ett mönster och starta en ny epok i livet.

Så det jag vill säga är att jag önskar få träffa många fler av er snart och har ni inte tagit steget innan så ta det nu och kom på våran 4-års fest på Oleary’s i Mall of Scandinavia nästa lördag den 6/4!

Vi kommer få ha ett avskilt rum och de har en fantastisk buffé , och det blir dans och andra roligheter. 

 

Dessa års fester är det största eventen vi i admin gör under året, vi lägger ner många timmar av våran fritid på att planera för att göra en så bra fest som möjligt för er medlemmar, och festerna brukar bli kanon! 

Ta chansen och träffa nya vänner , är du ny så är du inte ensam! 

Ta steget nu och anmäl dig till "Spring Party", våran stora 4-års fest och var med att fira denna fantastiska grupp!

Mvh Pia ( huvudadmin)❤️

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0