Homestyling hos Mia.

Igår natt sov jag jätte dåligt pga allergin, har det jobbigt med astman och den rinnande näsan.
 
Men trots allergin åkte jag och Mia till Jysk och Rusta efter jobbet och handlade lite, och det blev en del saker till våra balkonger, så jag erbjöd mig att köra hem henne.
När vi kom hem till Mia började vi genast styla balkongen med bl.a. kudde, plädar och blommor , och det blev jätte mysigt.... och påminner en del om min balkong.😜😀
Efter att vi pimpat klart balkongen fick vi ett ryck och började röja i hennes (snart 18-åriga) dotters rum, då det såg ut som ett bombnedslag, och det blev plötsligt ett helt annat rum. Vi skickade bilder till henne eftersom hon inte var hemma, och hon blev jätte överraskad och glad.
 
(null)
Likadan kudde som jag har och likadan blomma, pläd, underlägg/duk så jag kände mig väldigt hemma.😀👍
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Mattan hittade vi på Rusta och vi tyckte att den var så söt och färgglad så hon köpte den till Idas rum, och den blev perfekt.
Vi tog tyvärr inga bilder före, men jag kan beskriva det som såhär... tonårsrum, mycket kläder ... överallt.... sängen längs med den andra väggen, nu känns det större och luftigare.
Dessutom ska vi ev. måla den väggen bakom sängen i samma ljusrosa som hon har på den motsatta väggen (som ej syns på bild), och lite mer roliga tonårstavlor. Jag kommer ihåg förra gången jag var med och stylade hennes rum i Hägersten, då hade hon väggarna fulla med Justin Biber-affischer.
 
(null) 
 Sedan kom jag hem till min mysiga balkong när det var mörkt och det lyste så mysigt med mina små lyktor som går på solceller.
 
(null)
 
(null)
Jag köpte en till kudde till fotpallen, så det blev lika som soffan och en pläd till.
 
(null)
 
Visst finns det vissa likheter mellan våra balkonger?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0