Lugn helg med pälsklingen!

Det blev en lugn helg för mig pga allergin, jag skulle bl.a. gått på AW i fredags men den blev framskjuten, då det blev en promenad hem till Linda med pälsklingen och även Robin var där. Robin sov även över hos mamsen på natten och gick upp tidigt på lördagsmorgonen för att spela golf. 
Så som den goda mor man är gick jag upp och gjorde gröt till frukost åt min son.

På förmiddagen gick jag och Simba en kort promenad med Mona och Vilda, de kom till våra trakter eftersom Simba inte orkar gå så långt nu förtiden.
Det är så fruktansvärt jobbigt att se min pälskling bli äldre och få mer och mer svårt att gå och reda sig från golvet! 
Det kommer ju snart bli dags för oss att ta det otroligt svåra beslutet om när det blir dags att säga farväl, och det kommer bli så sjukt jobbigt och jag vill inte tänka på det.
Man kan ju tycka att det borde vara lättare för mig eftersom jag inte har honom på heltid, men det är som att ha delad vårdnad om sina barn, dvs man älskar dem ju inte mindre för det.

Skillnaden med Simba och andra hundar är ju att han haft sin cysta i ryggen sedan han var liten och är därför van vid sitt handikapp och det gör det svårare för oss att veta när han har mer ont än vanligt.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Här var han inte gammal max 3-4 mån.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Dessa bilder tog jag i fredags i Annedal på hans absoluta favoritplats, studsmattan!

(null)

(null)

Dessa bilder nedan tog jag nu på morgonen.
(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Angelica Wåhlin

Han är ju så söt, din Simba! Vår farbror börjar också bli lite till åren och jag tyckte han åldrades så snabbt .. Så svårt med djur, sorgligt att behöva ta ett beslut i framtiden liksom.

2019-05-05 @ 20:35:02
URL: http://angelicawahlin.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0