Hjälp familjen Salibi att få stanna i Sverige!

Idag startade jag en ny Facebookgrupp , "Låt familjen Salibi stanna", för att försöka hjälpa min fina kollega Pierre och hans familj att få stanna i Sverige. De hotas av utvisning efter 15 år i Sverige! 
Han kom hit som 10 åring och har gått i skolan och pluggat till ingenjör och har jobbat som det i ca.3,5 år. Dessutom har han en 14- årig syster som är född och uppvuxen här och har gått i skolan och byggt upp sitt liv här som svensk.
Hur f..n kan migrationsverket utsätta familjer för sådant lidande och psykisk press under så lång tid?
Hur kan man efter 15 års ovisshet bestämma sig för att skicka iväg en familj som bott så länge och etablerat sig i samhället och jobbar och betalar skatt , att de ska behöva åka till ett land som inte längre är deras? Ett land som är oroligt och riskerar att bryta ut i krig närsomhelst!
Hur kan man påstå att det är deras hem när de bott mer än halva sitt liv samt hela sitt liv i Sverige, då är det väl inte deras hemland längre, då är väl Sverige deras hemland!?
Så gå in på Facebook och gå med i gruppen och hjälp oss att stödja Pierre och hans familj så att de får stanna i Sverige och bli svenska medborgare med allt vad det innebär.
 
Gå in på länken nedan och skriv på namnlistan för att hjälpa min kollega och hans familj.

https://www.skrivunder.com/lat_familjen_salibi_stanna?u=4343329&uv=20284325
 
(null)
 
(null)
  
(null)

 
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Pia, jag blir tårögd! Du är en underbar människa! ❤️❤️❤️ Kramar från Konstantina

2020-02-06 @ 23:03:09
Postat av: Pia Hedman

Tack gums, det är du med!❤️

2020-02-07 @ 04:51:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0